Het boek

scorenmetcontentmarketingOp verzoek van uitgeverij Entopic heb ik het boek ‘Scoren met Content Marketing’ geschreven, waarin aan de ‘beginnend content marketeer’ duidelijk wordt uitgelegd hoe deze vanuit een strategische marketingvisie in staat is om concreet aan de hand van een kalender de onderdelen van content marketing toe te passen.

Online marketeer Roy Das: “Een praktisch boekje, met cases die niet alleen laten zien DAT content marketing werkt, maar ook HOE.”

Ongeveer de helft van het boek zal online op deze blog te lezen zijn, immers elke geloofwaardige vorm van content marketing anno nu is ‘vindbaar’. Het is ook de vindbaarheid die de drijvende kracht vormt achter de aandacht die er op dit moment is voor content marketing, maar dat zal in het boek verder worden uitgelegd.

Het boek heeft de volgende indeling:

  • Deel I: De impact van content marketing: 1. Online content is de nieuwe marketing 2. De ROI van content marketing 3. De raakvlakken van content marketing
  • Deel II: Scoren met content marketing: 4. Het content marketing model 5. Blogs: wat, waarom en hoe 6. Video en overige content marketing middelen 7. Organisatie van content marketing 8. De content marketing kalender
Advertenties

2 thoughts on “Het boek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s